Martina Aitolehti saa oman ohjelman discovery+-palvelussa

2

Menestysformaatti Revenge Body with Khloé Kardashian saapuu Suomeen Martina Aitolehden johdolla.

Revenge Body with Khloé Kardashian on Yhdysvalloissa ilmiöksi noussut ohjelmaformaatti, jossa televisiopersoona ja seurapiirikaunotar Khloé Kardashian luotsaa osallistujia kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Nyt ohjelma saa kotimaisen version discovery+-palvelussa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden johdolla.

Revenge Body with Martina Aitolehti seuraa päähenkilöiden käänteentekeviä elämäntapamuutoksia lämminhenkisellä ja kannustavalla otteella. Osallistujat kärsivät erilaisista kehoonsa liittyvistä epävarmuuksista joko ulkopuolelta tulevien paineiden tai läheisten ajattelemattomien kommenttien vuoksi. Kolme kuukautta kestävän haasteen tavoitteena on muuttaa osallistujien keho, kehosuhde sekä henkinen hyvinvointi kestävälle pohjalle. Ohjelmassa ei keskitytä vain ulkonäköön ja se muutokseen, vaan päähenkilöt pureutuvat Martinan ja hänen tiiminsä avulla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itsensä hyväksymisen tärkeisiin kysymyksiin.

Ohjelman lopussa päähenkilöt paljastavat huiman muutoksen lähipiirilleen ja pääsevät kertomaan omin sanoin, mikä kaikki todellisuudessa on muuttunut kehon muutoksen myötä.

Martinalle ohjelma on erittäin mieluinen projekti, jossa liikutaan hänen vahvalla osaamisalueellaan.

– On suuri kunnia saada olla tämän ohjelman mentori. Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, Martina sanoo.

Sarjan Discoverylle tuottaa Moskito Television.

Revenge Body with Martina Aitolehti
discovery+ keväällä 2022