Salatut elämät palaa kesätauoltaan ryminällä ma 23.8. – viikon ajan esitetään erikoispitkiä jaksoja!

Salatut elämät palaa maanantaina 23.8. MTV3-kanavallle ja mtv-palveluun ennenäkemättömällä tavalla.

Suomen pitkäikäisin päivittäisdraama, rakastettu Salatut elämät palaa kesätauoltaan suurempana kuin koskaan! Maanantaina 23.8. alkavalla viikolla MTV3 esittää Salkkareista ekstrapitkiä jaksoja klo 19.30–21. Kunkin päivän jakso on katsottavissa mtv-palvelussa jo vuorokauden vaihduttua. Tuttuun 19.30–20 esitysaikaan palataan jälleen maanantaina 30.8.

Ennen kesätaukoa sarjassa jäätiin jännittämään, mitä käy koomaan vaivutetulle, yliajossa vakavasti loukkaantuneelle Matiakselle (Elmeri Ylä-Rautio), ja mihin johtaa Mikin (Konsta Hietanen) ja Marikan (Susanna Laine) vaihtama suudelma? Entä onko vanhan suhteen lämmittäminen uudelleen tosirakkautta vai silkkaa hulluutta, ja ottavatko Viola (Vivi Wahlström) ja Mira (Olga Heikkala) siitä selvää?

C Moressa syksyn jaksot alkavat jo perjantaina 6.8., jolloin julkaistaan syksyn ensimmäinen jakso. Seuraava jakso julkaistaan siitä viikon päästä, 13.8. Perjantaina 20.8. julkaistaan neljä ja maanantaina 23.8. peräti yhdeksän jaksoa. C Moressa esitettävät jaksot ovat normaalin mittaisia.

Salatut elämät -sarjan tuottaa MTV:lle Fremantle. 

#salatutelämät #salkkarit #koukututunteisiin

Salatut elämät arkisin klo 19.30 ma 23.8. alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.
Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8.