Discovery+-palvelun hittireality Sofian salaisuudet jatkuu kesäkuussa

Sofia Belórf avaa jälleen elämänsä kameroille
– nyt avoimempana kuin koskaan

Discovery+-palvelussa viime keväänä nähty uudenlainen reality Sofian salaisuudet nousi rysäyksellä katsojahitiksi ja puheenaiheeksi. Yksi Suomen seuratuimmista julkkiskaunottarista, Sofia Belórf, päästi kamerat elämäänsä ja näytti, millaista hänen arkensa on todellisuudessa lehtiotsikoiden ja somekuvien takana.

Nyt reality saa odotettua jatkoa uuden 2. kauden myötä. Tällä kertaa Sofia on valmis antamaan itsestään entistä enemmän. Jaksoissa Sofia nähdään iloisena vauhdikkaan arjen käänteissä, mutta yhtä lailla haavoittuvaisena henkilökohtaisten kipupisteiden ja kohujen äärellä.

Tunteet ovat pinnassa läpi kauden, eikä vähiten parisuhdeasioiden vuoksi. Sarjassa seurataan Sofian ja liikemiesrakas Stefan Thermanin värikästä yhteiseloa, joka päätyi lopulta eroon. Jaksoissa selviää, miksi rajusti yhteen ottaneen ex-parin tiet viimein erkanivat ja miten Sofian uusi elämänvaihe omassa kodissa käynnistyy.

Suuria tunteita on luvassa myös Marokossa, jonne Sofia matkustaa tapaamaan vakavasti sairastunutta isäänsä. Kaksikon välillä on 15 vuotta hiljaiseloa, ja puhuttavaa riittää – päätyen yllättävään paljastukseen isän puolelta.

Lukkoja avataan myös seksuaaliterapiassa, jonne Sofia hakeutuu käydäkseen läpi seksuaalisuuttaan ja päättyneitä parisuhteitaan. Sofia avautuu ensimmäistä kertaa syistä, jotka hajottivat hänen ensimmäisen avioliittonsa, sekä kertoo eron jälkeisestä sinkkuelämästä.

Sofia ottaa napakasti kantaa väitteisiin, joissa häntä on syyllistetty muun muassa kullankaivajaksi, perheenrikkojaksi ja onnenonkijaksi. Samoin hän kertoo vihdoin avoimesti vuosien varrella kokeilemistaan kauneusoperaatioista.

Värikäs elämä vie Sofiaa Helsingin kotikulmilta aina Pariisiin ja Espanjaan asti. Ääneen pääsevät myös ystävät, jotka kertovat osaltaan totuuden julkkiskaunottaresta.

Sarjan Warner Bros. Discoverylle on tuottanut Solar Republic.

Sofian salaisuudet

discovery+-palvelu kaksi jaksoa torstaisin
16.6. alkaen