Kesällä discovery+-palvelussa juhlitaan Pridea

Kauan odotettu kesä tuo discovery+-palveluun värikästä ohjelmatarjontaa, jonka parissa vierähtää päivä jos toinenkin. Kesäkausi starttaa kutkuttavissa tunnelmissa, kun katsojahitiksi noussut Sofian salaisuudet palaa uudella kaudella. Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta juhlivan Pride-kuukauden kunniaksi ohjelmistoa tähdittävät myös joukko kiinnostavia LHBTIQ+-ohjelmia, joissa muun muassa tutustutaan Norjan homohistoriaan, seurataan drag-taidetta harrastavia nuoria ja esitellään historian upeimpia queer-sankareita.

Laillinen rakkaus

UUSI SARJA Vuonna 2022 tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun homoseksuaalisuus dekriminalisoitiin Norjassa. Uusi neliosainen dokumenttisarja Laillinen rakkaus luo tarinantäyteisen katsauksen norjalaiseen homohistoriaan. Se avaa taistelua hyväksynnän ja yhtäläisten oikeuksien puolesta yli 50 kuuluisan norjalaisen kokemusten kautta, mutta nostaa esille myös rakkauden, yhteisöllisyyden ja naurun hetkiä vuosien varrelta. (UT)

discovery+ 28.6. alkaen

Nimeni on Tone

UUSI DOKUMENTTI Tone Sekelius on yksi Ruotsin suosituimmista tubettajista ja muun muassa vuoden 2022 Melodifestivalenissa, eli Ruotsin Euroviisukarsinnoissa, menestynyt laulaja. Uudessa Nimeni on Tone -dokumentissa seurataan Tonen elämää hänen kenties suurimman päätöksensä äärellä: hän on transseksuaali. Thomas on Tone. (Mitt namn är Tone)

discovery+ 29.6.

Generation Drag

UUSI SARJA Huippumalli Tyra Banksin tuottama dokumenttisarja seuraa viiden drag-taidetta harrastavan nuoren – Noahin, Jamesonin, Vinnyn, Baileyn ja Nabelan – valmistautumista Dragutante-tapahtumaan. Dragutante on Yhdysvalloissa suureen suosioon noussut LHBTIQ+-nuorten vuosittainen juhla, jossa he pääsevät tapaamaan muita yhteisön nuoria sekä juhlimaan omaa identiteettiään turvallisessa ympäristössä drag-mentoreiden ohjauksessa. Kuusiosaisen, lämminhenkisen sarjan parasta antia ovat tapahtuman päättävät drag-esitykset, joiden supertähtinä loistavat nuoret itse.

discovery+ 1.6. alkaen

The Book of Queer
UUSI SARJA Viisiosainen dokumenttisarja esittelee historian upeimpia queer-sankareita, joiden tarinat ja panokset on unohdettu, pyyhitty pois tai syrjäytetty vuosien saatossa. Menneisyyden LHBTIQ+-tarinoita kerrotaan haastattelemalla arvostettuja queer-historioitsijoita ja -asiantuntijoita. Sarja on yhdistelmä komediaa ja sosiaalista vaikuttavuutta: nokkelat uudelleen näytellyt tarinat herättävät jokaisen queer-sankarin eloon omalla modernilla sävyllään. Jokaisessa jaksossa kertojana on LHBTIQ+-yhteisön jäsen.

discovery+ 3.6. alkaen

Trixie Motel

UUSI SARJA Drag-supertähti Trixie Mattel, joka on valloittanut maailman räväkällä huumorintajullaan ja retrohenkisellä kitsch-tyylillään, on päättänyt luoda ostamastaan motellista kaikkien aikojen drag-paratiisin. Kahdeksanosaisessa sarjassa Trixie remontoi Kalifornian trendikkään Palm Springsin alueella sijaitsevaa rappeutunutta motelliaan yhdessä poikaystävänsä, osaomistaja Davidin ja muiden upeiden avustajiensa kanssa. Sarjan aikana Trixie ja hänen tiiminsä kunnostavat motellin kaupallisen keittiön, allasalueen ja seitsemän motellihuonetta, joissa jokaisessa on oma teemansa.

discovery+ 3.6. alkaen