FOX-TV: SAAKO OLLA SÄHKÖÄ? Suosittu Melkein MENSA saa jatkokauden syksyllä

Melkein MENSA -viihdekisailu palaa FOX-TV-kanavalle viidennen kauden jaksoilla syksyllä Eero Ritalan ja Juha Perälän vauhdittamana.

Melkein MENSA -viihdekisailu palaa FOX-TV-kanavalle viidennen kauden jaksoilla syksyllä. Syksyn haasteissa itsensä likoon laittavat entistä mielenkiintoisemmat julkkisvieraat.

Huvittava ja jännittävä koko kansan visailuohjelma Melkein MENSA on absurdi tietokilpailu, jossa kysymyksiin vastaamista hankaloittavat toinen toistaan hullunkurisemmat tilanteet. Tuttuun tapaan kussakin jaksossa on kysymyksiä kahden eri teeman ympärillä ja kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan.

Tässä hyvän tuulen show’ssa nähdään kauden täydeltä metkoja kannustimia muistuttamassa kilpailijoita oikeista vastauksista. Uusia haasteita on kehitelty ja luvassa on mitä mielikuvituksellisimpia yllätyksiä.

-Melkein MENSA on ehdottomasti pitänyt paikkansa suomalaisten perheiden viihdyttäjänä. Edelleen kanavan katsotuimpiin ohjelmiin lukeutuva Melkein MENSA on aikaisempien kausien tapaan pysynyt katsojien suosikkina, FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin kertoo.

Melkein MENSA jatkuu syksyllä totuttuun tapaan tiistai-illoissa FOX-kanavalla. Ohjelmaa isännöi tulevallakin kaudella nojatuolissaan juontajanpaikkaa pitävä Juha Perälä, joka haastaa erityisesti vakiokapteeni Eero Ritalaa muistamaan oikeita vastauksia.

– Välillä oikein yllättää miten paljon Eero Ritala itse asiassa tietää, Perälä kehuu, mutta jatkaa heti, samalla se toki aina harmittaa kun ei saa kannustaa Eeroa, esimerkiksi sähköllä.

Kuten ennenkin, vastausten tulee olla viisaita, vaikka tehtävät ovat typeriä. Uudella kaudella nähdään tietysti vanhoja suosikkihaasteita höystettynä uusin twistein sekä aivan uusia tapoja vastata tietokilpailukysymyksiin.

– Omat uudet suosikkini ovat Rodeoankka ja Hajukoppi, eihän siitä voi tulla mitään järkevää! Perälä nauraa. Kuvaukset alkavat tänään ja olen ihan fiiliksissä! Meillä kaikilla on varmasti ihan super hauskaa ja uskon, että tunnelma välittyy kotikatsomoihin myös, Perälä jatkaa.

Melkein MENSAn uusi kausi nähdään syksyllä FOX-kanavalla. Kuten aiemmillakin kausilla, jaksot ovat jälkikäteen nähtävissä maksutta myös Ruutu-suoratoistopalvelussa.