C Moren heinäkuun kärkitärpit: fantasiadraama Anomalia, P-Valleyn odotettu toinen kausi, Agatha Raisinin uusi kausi, brittisarja Holding, Callboys-komediasarja, dokumentti Searching for Michael Jackson’s Zoo sekä urheilussa mm. Viron ralli

Heinäkuussa C Moreen saadaan taas tuhti annos draamasarjauutuuksia, rakastettuja brittidekkareita sekä huippuleffoja. Lomakaudella hemmotellaan myös moottoriurheilun ystäviä, kun MM-rallin lisäksi käynnistyy rallicrossin MM-sarja. Poimimme C Moren laajasta ohjelmakirjastosta vinkkejä myös sadepäivien katselumaratoneja varten.

SARJOJA: mm. valloittava musikaalikomedia Zoey’s Extraordinary Playlist, australialainen draamakomedia Kimppakämppä, Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluvat sveitsiläinen Anomalia ja belgialainen Callboys sekä BritBoxin sarjat SS-GB, Agatha Christie’s Partners in Crime, Holding ja Outnumbered.

ELOKUVIA: mm. brittidokumentti Searching for Michael Jackson’s Zoo, elämäkerrallinen musiikkidraama Rocketman, norjalainen jännitysdraama North Sea sekä Oscar-palkitun Spike Jonzen ohjaama ja käsikirjoittama tieteisdraama Her.

URHEILUA: mm. Viron MM-rallissa Rovanperä ja Lappi mukana taistossa, rallicrossin MM-sarja alkaa Ruotsin sekä Saksan kilpailuilla, Extreme E -sarjan kauden toinen osakilpailu Italiassa, kuusi turnausta WTA-tennistä

OHJELMAKIRJASTON AARTEITA: mm. C More -alkuperäissarjat Ratamo ja Sanctuary, ystävyksistä kertova draamasarja Run the World, suosittu komedia Schitt’s Creek, brittisarja Mennyt maailma sekä elokuvat Booksmart ja The Hustle.

Anomalia, kausi 1
4.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Sveitsiläinen fantasiadraama Walter Presents -kokonaisuudesta punoo yhteen yliluonnollisuutta sekä tiedettä. Hiljattain eronnut huippuneurologi Valérie Rossier muuttaa takaisin esi-isiensä kotiin poikansa Lucasin kanssa ja aloittaa työt entisen opettajansa johtamalla yksityisklinikalla. Juuri kun Valérien elämä on asettumassa uomiinsa alkavat he Lucasin kanssa nähdä näkyjä. Oudot tapahtumat paljastavat Velérien todellisen perinnön sekä hänen perheensä traagisen historian. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

P-Valley, kausi 2
5.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Hittisarjan odotettu toinen kausi alkaa. P-Valley kertoo syvällä Mississippin suistoalueella sijaitsevan suositun strippiklubin työntekijöistä. Toisella tuotantokaudella klubi kamppailee pysyäkseen auki pandemian aikana ja koko kaupunki yrittää selviytyä kollektiivisista traumoista. Kilpailu kiristyy klubilla, kun uudet kyvykkäät esiintyjät valtaavat tilaa. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa.

Zoey’s Extraordinary Playlists, kausi 2
6.7. vain suoratoistopalvelussa

Valloittavan musikaalikomedian toinen kausi nuoresta San Franciscossa asuvasta Zoeysta, jolle kehittyy omalaatuinen supervoima. Hän osaa lukea ympäristönsä ajatuksia laulujen ja popmusiikin kautta. Mutta onko kyseessä lahja vai kirous? Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla neljä jaksoa kerralla, jonka jälkeen kolme jaksoa viikossa.

Battle of Britain: Three Days that Saved the Nation
6.7. vain suoratoistopalvelussa

BritBoxin uusi kolmiosainen dokumenttisarja kriittisestä ilmataistelusta, joka muutti toisen maailmansodan kulkua. Dokumentin kaikki kolme osaa julkaistaan kerralla.

Fitz ratkaisee, kaudet 1–3
6.7. vain suoratoistopalvelussa

Robbie Coltrane tähdittää kriitikoiden ylistämää BritBoxin rikosdraamaa. Hän on Fitz, etevä ja sanavalmis rikospsykologi, jolla on omat heikkoutensa. Manchesterin poliisi käyttää häntä apunaan rikollisten profiloinnissa ja epäiltyjen kuulusteluissa. Omine alkoholi- ja peliongelmineenkin Fitz porautuu hämmästyttävällä taidolla suoraan kohteidensa sisimpään.

Isä Brown ja hänen laumansa, kausi 8
6.7. vain suoratoistopalvelussa

Kirjailija GK Chestertonin tarinoiden inspiroiman BritBox-sarjan kahdeksas kausi, jossa katolisen seurakunnan empaattinen pappi ratkoo monenlaisia rikoksia kuvitteellisessa Kemblefordin kylässä – yleensä silloin, kun tapaukseen liittyy hänen seurakuntansa jäseniä, kun olosuhteet herättävät hänen kiinnostuksensa tai kun hän saa suoran avunpyynnön. Häntä avustavat seurakuntasihteeri ja taloudenhoitaja.

Joanna Lumley’s Britain, kausi 1
6.7. vain suoratoistopalvelussa

Englantilainen näyttelijä Joanna Lumley on viettänyt koko elämänsä matkustellen ympäri maailmaa ja vieraillen eksoottisissa kohteissa. Tässä BritBoxin sarjassa Joanna tekee tähän mennessä henkilökohtaisimman matkansa tutkiessaan oman kotimaansa ihmeitä. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

SS-GB, kausi 1
6.7. vain suoratoistopalvelussa

BritBoxin viisiosainen minisarja, jossa etsivä tutkii murhaa Saksan miehittämässä Englannissa, rinnakkaisuniversumissa, jossa natsit voittivat toisen maailmansodan. Sarjan pääosassa nähdään Sam Riley (Maleficent – Pahatar). Muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Kate Bosworth (The I-Land), Maeve Dermody (The Beast Must Die) ja Lars Eidinger (Babylon Berlin). Kauden kaikki viisi jaksoa julkaistaan kerralla.

Minkä taakseen jättää, kausi 4
6.7. vain suoratoistopalvelussa

Minkä taakseen jättää on palkittu rikossarja, jossa Lontoon rikostutkijat, rikosylikomisario Cassie Stuart (Nicola Walker) ja rikoskomisario Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar), ovat ottaneet tehtäväkseen selvittää ratkaisemattomien murhien ja mahdottomilta tuntuvien tapausten mysteerit. Moderni poliisikaksikko avaa rikostapaukset uudelleen kaivaakseen esiin vuosia haudattuna olleen totuuden. BritBox-rikosdraaman neljännen kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Kimppakämppä, kaudet 1–2
11.7. suoratoistopalvelussa
Myös C Moren kanavilla

Kotimaassaan Australiassa valtavan suosittu draamakomediasarja Kimppakämppä kertoo siitä, kun viisi toisilleen tuntematonta tapaa ystävän häissä ja päättää ostaa yhdessä talon. Sarjassa seurataan kunkin päähenkilön elämän eri vaiheita, joihin mahtuu muun muassa avioero ja vakava sairaus. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Holding, kausi 1
13.7. vain suoratoistopalvelussa

BritBoxin uusi draamakomedia, joka pohjautuu Graham Nortonin samannimiseen romaaniin. Tarina kertoo irlantilaisesta poliisikersantista, joka piileskelee ihmisiltä vuoristoisella syrjäseudulla. Hänen päivänsä pitävät sisällään lohtusyömistä sekä ei niin innostavaa poliisin työtä. Sarjan pääosassa nähdään Game of Thronesissakin näytellyt Conleth Hill. Neliosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Outnumbered, kaudet 1–5
13.7 vain suoratoistopalvelussa

BritBoxin komediasarjassa etelälontoolainen pariskunta yrittää selviytyä kolmen riehakkaan lapsen kasvatuksesta. Perheen vanhin poika kärsii kasvukivuista ja noloista vanhemmista, keskimmäinen lapsi on patologinen valehtelija, ja nuorin lapsi on erittäin utelias ja yleensä yllättää vanhempansa täysin. Sarjasta julkaistaan kaikki viisi kautta kerralla.

Scott and Bailey, kaudet 2–5
13.7. vain suoratoistopalvelussa

Etsivät Scott ja Bailey selvittävät rikoksia Manchesteriin sijoittuvassa BritBoxin poliisisarjassa. Kaudet 2-5 julkaistaan kerralla.

Callboys, kausi 1
18.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva belgialainen draamakomedia, joka pyörii kolmen miesprostituoidun ja heidän sihteerinsä seikkailujen ympärillä. Sarjan ensimmäisen tuotantokauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Agatha Christie’s Partners in Crime, kausi 1
20.7. vain suoratoistopalvelussa

BritBoxin sarja avioparista, Tommy ja Tuppence Beresfordista, jotka ratkaisevat mysteereitä 50-luvun kylmän sodan Britanniassa. Pääosissa David Walliams (Pikku-Britannia) sekä Jessica Raine (Ilmiantaja, Patric Melrose).

Gardeners’ World, kaudet 6–7
20.7. vain suoratoistopalvelussa

Britannian pitkäikäisimmässä puutarhaohjelmassa asiantuntijat antavat kasvien ja kukkien kasvatukseen sekä hoitoon liittyviä vinkkejä ja neuvoja.

Erikoisjoukkue, kaudet 6–7
27.7. vain suoratoistopalvelussa

Erikoisjoukkue seuraa turvallisuuspalvelu MI5:n ja sen eliittivakoojien jännittävää maailmaa. Joukko tekee töitä kellon ympäri suojellakseen maata järjestäytyneeltä rikollisuudelta, terroriteoilta ja suurlähetystön saarroilta. Sarjan vierailevina tähtinä nähdään lukuisia suosittuja näyttelijöitä.

Durrellin perhe, kaudet 1–4
27.7. vain suoratoistopalvelussa

Draamakomediasarja perustuu Durrellin perheen tosielämän tapahtumiin heidän asettuessaan Englannista Kreikkaan. BritBox tarjoaa neljän tuotantokauden kaikki jaksot kerralla katsottavaksi.

Shetlandsaarten murhat, kausi 5
27.7. vain suoratoistopalvelussa

Palkitun rikoskirjailija Ann Cleevesin menestyskirjoihin perustuva Shetlandsaarten murhat seuraa komisario Jimmy Pereziä ja hänen tiimiään, jotka tutkivat rikoksia Skotlannin mantereen pohjoispuolella sijaitsevassa tiiviissä saariyhteisössä. Syrjäisessä ja karussa ympäristössä tiimi joutuu tukeutumaan kekseliäisiin poliisityön käytäntöihin. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin.

Agatha Raisin, kausi 4
28.7. vain suoratoistopalvelussa

Kirjailija Marion Chesneyn, salanimeltään M. C. Beatonin, kirjoihin perustuva sarja palaa uuden neljännen tuotantokauden jaksoin. Murhamysteereistä kertovassa dekkarisarjassa PR-nainen vetäytyy uneliaaseen maalaiskylään, missä hän ajautuu harrastelijaetsiväksi. Kahdeksan jaksoa, uusia jaksoja torstaisin ja perjantaisin.

ELOKUVIA – KÄRKITÄRPIT

Her
1.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja C More Stars -kanavilla

Oscarilla palkittu Spike Jonzen ohjaama ja käsikirjoittama kiitetty tieteisdraama kertoo masentuneesta ja sydänsuruisesta Theodore Twomblysta (Joaquin Phoenix), joka löytää lohtua uuden käyttöjärjestelmän naisäänestä (Scarlett Johansson). Heidän välilleen muodostuva yhteys syvenee rakkaustarinaksi. USA 2013.

Superbad
1.7. vain suoratoistopalvelussa

Menestyskomedia kahdesta kömpelöstä teinistä, jotka yrittävät saada käsiinsä alkoholia vuoden tärkeimpiä bileitä varten. Päärooleissa Michael Cera ja Johan Hill. USA 2007.

El Mariachi
2.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja C More Stars -kanavilla

Robert Rodriguezin käsikirjoittama ja ohjaama toimintaelokuva 90-luvulta, jossa nuorta muusikkoa erehdytään luulemaan roistoksi, jolla on kitarakotelo täynnä aseita. Kehuttu filmi palkittiin muun muassa Sundancen elokuvajuhlilla yleisön suosikkielokuvana. Meksiko/USA 1992.

Searching for Michael Jackson’s Zoo
7.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja C More Stars -kanavilla

Tunnettu näyttelijä ja toimittaja Ross Kemp matkustaa Yhdysvaltoihin selvittämään, mitä tapahtui Michael Jacksonin Neverland-kotitilalla sijainneelle eläintarhalle tähden kuoleman jälkeen. UK 2021.

Rocketman
14.7. vain suoratoistopalvelussa

Elämäkerrallinen musiikkidraama Elton Johnin läpimurtovuosista. Pääroolissa nähdään Taron Egerton, joka myös laulaa itse elokuvassa. Elokuva on voittanut parhaan alkuperäiskappaleen Oscar-palkinnon. UK 2021.

Margareeta: Pohjolan kuningatar
22.7. suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja C More Stars -kanavilla

Historiallinen draamaelokuva kuningatar Margareetasta, joka kuului Euroopan merkittävimpiin hallitsijoihin 1300–1400-lukujen taitteessa. Elokuvassa Margareeta on yhdistänyt Tanskan, Norjan ja Ruotsin pohjoismaiseksi unioniksi, jota hän hallitsee adoptiopoikansa kuningas Erikin kautta. Kuningatar alkaa suunnitella avioliittoa Englannin prinsessa Filippan sekä adoptiopoikansa välille puolustaakseen valtakuntaansa uhkaavilta vihollisilta. Tanska 2021.

North Sea
29.7. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Öljynporauslautta uppoaa dramaattisesti ja täysin yllättäen Norjan rannikolla. Tutkijat yrittävät epätoivoisesti selvittää, mitä tapahtui, kunnes tutkinnassa käy ilmi, että lauttaturma on vasta alkua jollekin vielä vakavammalle. Norja 2021.

Breaking News in Yuba County
29.7.  suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja C More Stars -kanavilla

Draamakomediassa yksinäinen vaimo hautaa kuolleen pettäjämiehensä ja ilmoittaa hänet kadonneeksi. Nainen saa tapauksen myötä julkisuutta, josta hän iloitsee samalla kun poliisi ja yhteiskunta luulevat, että hänen kuollut miehensä on vain kadoksissa. Elokuvassa pääosissa nähdään Allison Jannye ja Mila Kunis. USA 2021.

Sadepäivinä tai heinäkuun helteillä voi viilentyä C Moren laajan kirjastotarjonnan parissa. Palvelustamme löytyy monenlaisia helmiä, joista jokainen varmasti löytää mieleistään katsottavaa.

Below Deck 

Hayun suosikkisarjoissa Below Deck ja Below Deck Down Under seurataan luksusjahdin nuoren miehistön railakasta elämää merellä. Katsottavissa Below Deckin kaudet 6–9 sekä Below Deck Down Under -sarjasta kausi 1.

Mennyt maailma

Evelyn Waughn’n romaanin palkitussa tv-sovituksessa Oxfordissa opiskeleva Charles Ryder tutustuu nuoreen aristokraattiin, Sebastian Flyteen. Myöhemmin armeijan upseerina työskentelevä Charles saapuu joukkoineen suureen kartanoon, joka on Sebastianin perheen koti. Charlesin mieleen palaavat muistot nuoruudesta, rakkaudesta ja elämästä sekä uskosta ja ahdistuksesta. BritBox-sarjan pääosissa nähdään Jeremy Irons ja Anthony Andrews. UK 1981.

Million Dollar Listing Los Angeles

Suositut, nuoret kiinteistönvälittäjät kartuttavat omaisuuttaan myymälä kysyttyjä koteja Yhdysvaltojen varakkaimmilla asuinalueilla. Katsottavissa kaudet 8–13.

Moonshine

Kanadalainen komediasarja viidestä riitaisasta sisaruksesta, jotka taistelevat perheyrityksen, ränsistyneen lomakeskuksen, hallinnasta Nova Scotiassa. Kanada 2021.

Oi ihana toukokuu

Rakastettu brittisarja seuraa Larkinin klaanin seikkailuja maaseudulla 50-luvun Englannissa. BritBoxin lämminhenkisessä sarjassa näyttelevät muun muassa Pam Ferris, David Jason ja Catherine Zeta-Jones. Katsottavissa kaudet 1-3. UK 1991-1992.

C More -alkuperäissarja Pietarin kapellimestari

Ruotsalainen jännitysdraama nuoresta, Moskovassa työskentelevästä finanssihai Tom Blixenistä (Adam Pålsson), joka joutuu yhtäkkiä mukaan koston, petoksen ja kuoleman kierteeseen. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Aleksi Bardy ja Mia Ylönen. Sarjassa näyttelee myös suomalainen Linda Zilliacus. Ruotsi 2017.

Pidätä henkeä

Ruotsalaisessa nuorisosarjassa seurataan kolmea teiniä, jotka tulevat aivan eri maailmoista ja tapaavat tapahtumarikkaalla kesäleirillä. Ruotsi 2021.

Päivä päivältä

Solsidanista tutun Felix Herngrenin ohjaama draamakomedia kirjavasta joukosta ihmisiä, jotka lähtevät unohtumattomalle asuntoautomatkalle läpi Euroopan täyttääkseen viimeisen toiveen. Ruotsi 2022.

Run the World

Amerikkalainen draamakomediasarja neljästä Harlemissa asuvasta naisesta, jotka pitävät aina yhtä ja tukevat toisiaan samalla, kun he uneksivat maailmanherruudesta. Rooleissa Amber Stevens West (Criminal Minds), Andrea Bordeaux (NCIS: LA), Bresha Webb (Marlon) ja Corbin Reid (How to Get Away with Murder). USA 2021.

C More -alkuperäissarja Ratamo

Vuonna 2017 valmistunut kotimainen vakoilutrilleri, jossa Suomen valtion turvallisuus vaarantuu tietovuodon myötä, ja epäiltyä etsitään kuumeisesti. Sarjan pääosassa nähdään Samuli Vauramo.

C More -alkuperäissarja Sancturary

Ruotsalainen kahdeksanosainen jännityssarja Helenasta, joka kaksoissisarensa petollisen suunnitelman takia joutuu psykopaatteja tutkivaan laitokseen. Pääosissa Josefin Asplund (Viikingit), Agnieszka Grochowska (Kadonneet) ja Matthew Modine (Stranger Things). Ruotsi 2018.

Schitt’s Creek

Kiitetty komediasarja rikkaasta Rosen perheestä, joka menettää kaikki rahansa ja muuttaa omistamaansa pikkukaupunkiin nimeltä Schitt’s Creek. Sarjan kaikki kuusi kautta katsottavissa. USA 2015-2020.

Booksmart

Kehuttu komediaelokuva Amysta ja Mollysta, jotka ovat päntänneet koko high school -aikansa ja aikovat nyt ottaa takaisin kaiken missaamansa biletyksen. Yhdysvallat 2019.

The Hustle

Anne Hathawayn ja Rebel Wilsonin tähdittämä elokuva kahdesta naishuijarista, jotka lyöttäytyvät yhteen tähtäimessään internetmiljonääri. Yhdysvallat 2019.

Solsidan

Solsidan-sarjasta tutut pariskunnat Anna ja Alex, Mickan ja Fredde sekä Anette ja kamppailevat keskiluokkaisen elämän haasteiden parissa menestyssarjaan perustuvassa elokuvassa. Ruotsi 2017.

Uusia alkuja

Lämminhenkinen musiikkidraama juuri jätetyn laulaja-lauluntekijän ja rappioituneen levytuottajan tapaamisesta. Pääosissa Keira Knightley ja Mark Ruffalo. USA 2013.

** Tulossa elokuussa **
– Sarjoja: mm. kotimainen C More -alkuperäissarja Omerta 6/12, Murha Sandhamnissa -sarjan uusi 8. kausi sekä nuorten fantasiajännäri Girl in the Woods.

– Leffoja: mm. Oscar-palkittu Coda – Kahden maailman välissä, ruotsalainen draama Comedy Queen ja koko Nälkäpeli-saaga.

MOOTTORIURHEILU

MM-ralli

Heinäkuussa ajetaan sarjan seitsemäs kisa Virossa, jossa suomalaisista mukana myös maailmanmestaruudesta kamppaileva Kalle Rovanperä sekä Esapekka Lappi.

C More välittää suorana tärkeimmät tapahtumat jokaisesta kisan erikoiskokeesta, minkä lisäksi studio-osuudet kuljettavat katsojia läpi viikonlopun. C Moren rallistudioita luotsaa Satu Tuomisto ja tapahtumia purkavat asiantuntijat Marcus GrönholmJari KetomaaRiku Tahko ja Teemu Suninen. Selostuksesta vastaavat Juho Kokko ja Aleksis Ärje.

14.-17.7. MM-ralli: Viro

EM-ralli

Heinäkuussa EM-rallissa kisataan Latviassa ja Italiassa. C More lähettää suorana viikonlopun kaikki erikoiskokeet englanniksi selostettuna.

2.-3.7. EM-Ralli: Latvia
23.-24.7. EM-Ralli: Italia

Rallicrossin MM-sarja

Heinäkuussa C Moressa alkaa vauhdikasta viihdettä tarjoileva rallicrossin MM-sarja. Suomalaisväriä sarjaan tuo viime kaudella MM-pronssille ajanut Niclas Grönholm, joka on myös rallin maailmanmestarin ja C Moren asiantuntijan Marcus Grönholmin poika. Uutena kaudella 2022 rallicrossin MM-sarjassa siirrytään täyssähköautoihin.

MM-rallicrossin osakilpailuista esitetään C Moressa tunnin mittainen suora lähetys, jossa seurataan semifinaalilähtöjä ja finaalia. Selostuksesta vastaavat Jani Alkio ja Juho Kokko. Asiantuntijana on WRX-kuskina itsekin menestynyt Toomas Heikkinen.

3.7. WRX Rallicross: Ruotsi
31.7. WRX Rallicross: Saksa

MXGP

Motocrossin MM-sarjassa kilpaillaan heinäkuussa kolmeen otteeseen. C More välittää kisaviikonloppujen päälähdön sunnuntaisin suorana lähetyksenä ja englanninkielisellä selostuksella.

3.7. MXGP Motocross:Jakarta
17.7. MXGP Motocross:Tshekki
24.7. MXGP Motocross: Flanders

FIA WEC

World Endurance Championship käynnistyy heinäkuussa C Moressa. Kestävyyskisojen WEC-sarjasssa on mukana mm. entisiä F1-kuskeja, kuten Sebastien BuemiBrendon Hartley ja Kamui Kobayashi sekä rallin moninkertainen maailmamestari Sebastien Ogier. Sinivalkoisia värejä edustaa Toni Vilander.

9.-10.7. FIA WEC: Monza

Extreme E

Extreme E -sarjan kauden toinen ja kolmas osakilpailu ajetaan Italiassa. C More näyttää molempien kisojen aika-ajot, semifinaalit ja osakilpailun suorana englanninkielisellä selostuksella. Sarjassa on mukana erittäin kovia nimiä, kuten rallilegenda Carlos Sainz sekä moninkertainen rallin maailmanmestari Sebastien Loeb. Kisassa nähdään myös Lewis Hamiltonin X44-talli, Nico Rosbergin Rosberg Xtreme Racing -talli sekä Jenson Buttonin JBXE-talli.

6.-7.7. Extreme E: Italia 1. kisa
9.-10.7. Extreme E: Italia 2. kisa

YLEISURHEILU

C Moren heinäkuun yleisurheiluna nähdään World Triathlon Championship Series Hampurista. Lähetys on selostettu englanniksi.

9.-10.7. World Triathlon Championship Series: Hamburg

TENNIS

WTA

Heinäkuu tarjoilee tennisfaneille tuhdin paketin. C Moressa on luvassa yhteensä kuusi turnausta, joista kuun ensimmäisenä Lausannen turnaus.

14.-17.7. WTA 250, Lausanne
14.-17.7. WTA 250, Budapest
20.-23.7. WTA 250, Hamburg
21.-24.7. WTA 250, Palermo
28.-31.7. WTA 250, Warsaw
28.-31.7. WTA 250, Prague

RAVIT

Raveja seurataan C Moressa vuoden ympäri ja lähes päivittäin.