MTV lähettää tänään ensimmäiset Seitsemän ja Kymmenen Uutiset uusista studioista

MTV lähettää tänään ensimmäiset Seitsemän ja Kymmenen Uutiset täysin uusista studioista Vallilan Pöllölaaksosta. Samalla uudistuvat MTV Uutisten tunnukset ja visuaaliset elementit. Huomenta Suomi ja Viiden Jälkeen -ohjelmat lähetetään uusista studioista huomenna torstaina 12.1.

MTV:n muutto Ilmalasta uuteen Pöllölaaksoon Vallillaan on edennyt siihen pisteeseen, että lähetystoiminta uusista tiloista voidaan aloittaa. Muuton myötä uudistuivat niin studiot, visuaaliset elementit kuin lähetystekniikkakin. Euroopan moderneimpiin kuuluva studiotekniikka näyttöineen ja valaistuksineen mahdollistaa katsojien palvelemisen visuaalisesti näyttävällä uutisoinnilla ja mm. AR-teknologian (lisätty todellisuus) hyödyntämisen uutislähetyksissä.

Ensimmäiset uudet Seitsemän ja Kymmenen Uutiset nähdään tänään

Ensimmäiset Seitsemän ja Kymmenen Uutiset uudesta Pöllölaaksosta Vallilasta nähdään tänään 11.1. Uutisissa jatkavat tutut uutisankkurit, mutta studio ja tekniikka ovat uudistuneet kokonaan. Samalla uutisten tunnus muuttuu ja visuaalinen ilme päivittyy. MTV Uutisten Live-lähetykset ovat käynnistyneet uudesta studiosta jo eilen ja lähetykset sujuivat hyvin.

”Uusien tilojen ja uuden teknologian käyttöönotto on aina jännittävää ja haastavaakin. Olemme erittäin ylpeitä uusista näyttävistä uutisstudioistamme ja innoissamme, että pääsemme nyt näyttämään uudistukset kaikille suomalaisille. Haluamme tarjota edelleen parasta uutispalvelua ja nyt visuaalisesti entistä näyttävämmin”, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen kertoo.

Huomenta Suomi ja Viiden jälkeen nähdään uusilta studioilta huomenna torstaina 12.1.

MTV:n ajankohtaisohjelmat Huomenta Suomi ja Viiden jälkeen aloittavat uusissa studioissa torstaina 12.1. Jatkossa Huomenta Suomi nähdään arkisin puoli tuntia pidempänä ja 14.1. käynnistyvät myös uudet viikonlopun Huomenta Suomi -lähetykset. Viikonlopun vaihtuvina juontajina nähdään Lorenz ja Niina BackmanIra HammermannJoanna KuvajaAki Linnanahde ja Antero Mertaranta.

MTV Uutiset ja ajankohtaisohjelmat ovat katsottavissa MTV3:lla ja MTV Katsomossa. MTV Uutiset Live on katsottavissa MTV Katsomossa ja mtvuutiset.fi -sivustolla.

Monte Carlon ralli avaa urheilun uuden studion torstaina 19.1.

Ensimmäisenä lähetyksenä uudesta Pöllölaaksosta kuultiin torstaina 5.1. Ruotsin SHL-jääkiekkoliigan suomenkieliset selostukset C Moressa. Uuden studion katsojat pääsevät näkemään, kun MM-rallikausi starttaa Monte Carlosta. MTV3-kanavalla seurataan suorana kauden ensimmäistä erikoiskoetta torstaina 19. tammikuuta kello 21 alkaen sekä sunnuntaina Monte Carlon MM-rallin huipentavaa Power Stagea studio-osuuksien kera kello 12.30 alkaen. Kaikki MM-rallin tapahtumat lähetetään suorana C Moressa.

Urheilua on luvassa paljon jatkossakin, pelkästään tammikuussa uusilta studioilta nähdään myös mm. Liigaa ja NFL:ää. Myös urheilustudioissa pystytään hyödyntämään modernia tekniikkaa suurista näytöistä uudenlaisiin valaistusmahdollisuuksiin.