Koko Suomi leipoo saa uuden juontajan! ”Leipominen ja ruuanlaitto ovat DNA:ssani”

Veronica Verhon kesä on pullantuoksuinen, kun hän aloittaa Koko Suomi leipoo -juontajana. Kuva: Aino Haili.

Hurmaava Veronica Verho hyppää Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajaksi rakastetun leivontakisan 10. tuotantokaudella. Haku ohjelmaan on vielä hetken auki. 

On aika kostuttaa kakkupohjat, pistää hyytelöt hyllymään ja pyöräyttää marsipaanit mielikuvituksellisille mutkille, kun sokerintuoksuinen kansansuosikki Koko Suomi leipoo täyttää pyöreitä.

Ohjelman kymmenes kausi tarjoilee herkkusuille jotakin uutta, jotakin vanhaa ja ehkä jopa sinistä tai lainattua. Teltan liesien äärelle valitaan jälleen kaksitoista maan parhaimmistoon kuuluvaa kotileipuria, jotka kilpailevat viikoittain tähtileipurin tittelistä ja tittelin kylkiäisenä ansaittavasta keltaisesta essusta. Essun mukanaan tuomat edut takaavat juhlakaudella entistä makoisampia yllätyksiä ja herkullisempia käänteitä.

Luvassa on siis jälleen leivonnan iloa ja suuria tunteita, ja kirsikaksi kakun päälle hyppää juhlahumua nostattamaan uusi juontaja Veronica Verho!

“Olen koko lapsuuteni ollut kädet jauhoissa. Ensimmäiset muistoni isoäitini kanssa liittyvät korvapuusteihin, juustokakkuihin ja marjakiisseleihin, mikä on fantastista! Voi melkeinpä todeta, että leipominen ja ruuanlaitto ovat DNA:ssani. Siksi on enemmän kuin ilo toimia uutena Koko Suomi leipoo -juontajana. Mikä olisikaan parempaa, kuin viettää kesä upeiden ihmisten kanssa saman intohimon äärellä? Odotan uutta kautta innoissani”, Veronica riemuitsee.

Haku ohjelman uudelle kaudelle

Haku ohjelmaan on yhä auki, ja nyt on viimeinen hetki hakea mukaan Suomen rakastetuimpaan leivontakisaan. Leivonnan parissa elämänsä kesää viettämään kaipaavat voivat täyttää hakemuksen täällä.

Leipomiskisan kymmenes tuotantokausi nähdään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

 Facebook, Instagram, TikTok ja X:
@mtv3suomi @mtvkatsomo
#kokosuomileipoo

Ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland Oy