Nelosen uudella draamasarjalla ennätysyleisö!

mustat_lesket_promo_1024x576

Nelosella maanantaina 10. maaliskuuta startannut Mustat lesket -sarja sai suomalaiset televisioiden ääreen tehden samalla uuden ennätyksen.

Mustat lesket -avausjakso tavoitti hurjat 902 000 katsojaa; keskimäärin jaksolla oli 610 000 katsojaa. Samalla Mustat lesket -debyyttijakso nousi Nelonen Median historian katsotuimmaksi kotimaiseksi draamasarjaksi; edellisen ennätyksen teki Kylmäverisesti sinun -sarja helmikuussa 2000 520 000 ihmisen keskikatsojamäärällä.

Roope Lehtisen ja Mikko Pöllän alkuperäisideaan perustuva Mustat lesket kertoo kolmesta naisesta, jotka murhaavat miehensä. Sarjan pääosissa näyttelevät Pihla Viitala, Malla Malmivaara ja Wanda Dubiel.

Mustien leskien kukin jakso on katsottavissa Ruudussa kahden viikon ajan tv-ensiesityksensä jälkeen. Sarjan kaikki 12 jaksoa voi katsoa nyt maksullisessa Ruutu+ Viihde -palvelussa. Myös Ruutu+ Viihde -esitykset herättivät katsojien kiinnostuksen: Nelonen Media sai maanantaina saman verran Ruutu+ Viihde -tilauksia kuin keskimäärin viikossa.

Mustat lesket Nelosella maanantaisin kello 21.00!