Radio Nostalgian aamuissa Sussu ja Salsa 11.9. alkaen

radio_nostalgia_salsa_ja_sussu_1

Radio Nostalgian riemukas aamujuontaja Susanna Heikki saa seurakseen viimeksi kanavan keskipäivistä tutun Salsa Sinisalon. Kyseessä on radiotöidensä lisäksi monenlaisten tehtävien ja esiintymiskokemusten koulima kaksikko: Susanna tuntee tanssilavat myös laulajana ja Salsa on monen muotoiset diskot ja tilaisuudet hallitseva huippu-DJ. Yhteenlasketulla tietämyksellä esitellään maailman parhaat musiikkikappaleet eri vuosikymmeniltä sekä tietenkin iloiset puheenaiheet.

Sussun ja Salsan yhteisissä juonnoissa on jo aiemmin tullut esiin kaksikon toisiaan lietsova, uudenlaista sisältöä rakentava yhteistyö. Toisin sanoen he ajautuvat yhdessä helposti arveluttaviin tilanteisiin. Radio Nostalgian kanavapäällikkö Samuli Aaltonen suhtautuukin uuteen tilanteeseen mielenkiinnolla ja omien sanojensa mukaan hivenen jännittäen:

”Niinhän se on, että tämän kaksikon keskinäinen jännite syntyy siitä, että toinen varoo mitä toinen saattaa sanoa. Kuuntelemalla selviää, kumpi.”

Salsa Sinisalo tunnistaa tilanteen ja toteaa, että kaksimielisen maineen kun kerran saa, ei voi oikeastaan sanoa enää mitään.

Luvassa viihdettä aikuisille

Tilanne on Nostalgialla uusi, koska kanavalla ei ennen ole muutamaa erikoisohjelmaa lukuun ottamatta tehty lähetystä parijuontona. Aamuissa myös kisaillaan 25.9. alkaen otsikolla ”Nostalgia maksaa matkasi”, jonka myötä lähetetään voittajia matkaan viikoittain. Iltalehden radiouutiset sekä säätiedotukset kuullaan tasatunnein.

”Kyseessä on täysiverinen, iloisista puheenaiheista elävän musiikkiradion aamushow”, linjaa Aaltonen.

Susanna Heikki kertoo heränneensä Nostalgian aamuihin aina innolla, mutta näkee uuden tilanteen virtaa antavana. Samaa sanoo Salsa Sinisalo, joka on tuttu ääni Nostalgian aamuista ennen Susannan paluuta Tangokuningatarvuoden 2015 keikkarumbasta.

”Vanha sotaratsu innostuu, kun pääsee uudestaan aamuun, vieläpä ihanan, kauniin naisen kanssa”, sanoo monella radioasemalla työskennellyt Salsa.

”Olemme tunteneet Salsan kanssa vuosia ja meillä on hyvinkin samanlainen huumorintaju. Viihdettä aikuisille on luvassa”, täydentää Susanna.

Sussu ja Salsa Radio Nostalgian aamuissa arkisin klo 6–10 maanantaista 11.9. alkaen