Prince Harry Interview: 60 Minutes nähdään tuoreeltaan TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Prinssi Harryn runsaasti huomiota herättänyt amerikkalainen haastattelu esitetään Suomessa tänään discovery+-palvelussa sekä keskiviikkona TV5:lla.

Prince Harry Interview: 60 Minutes on prinssi Harryn ensimmäinen haastattelu Amerikan televisiossa liittyen hänen uuteen muistelmateokseensa Varamies (Spare), joka on julkaistu tänään 16 eri kielellä. Toimittaja Anderson Cooper keskusteli Harryn kanssa sunnuntaina 8. tammikuuta CBS-kanavalla.

Haastattelussa Harry muun muassa avaa sitä, miksi hänen poistumisensa kuninkaallisesta perheestä on ollut niin julkinen prosessi.

– Joka kerta, kun olen yrittänyt tehdä jotain yksityisesti, on tullut tiedotustilaisuuksia, vuotoja ja tarinoita minua ja vaimoani vastaan. Perheen motto on ”älä koskaan valita, älä koskaan selitä”. Mutta se on vain motto, Harry kertoi Cooperille.

– He heittävät vettä myllyyn tai keskustelevat kirjeenvaihtajan kanssa. Kirjeenvaihtaja saa suoraa tietoa ja kirjoittaa tarinan. Lopuksi he sanovat ottaneensa yhteyttä Buckinghamin palatsiin saadakseen kommentin, vaikka koko tarina on tullut alkujaan palatsilta. Viimeisen kuuden vuoden ajan meille on sanottu “emme voi antaa lausuntoa suojellaksemme sinua…” Mutta näin toimitaan muiden perheenjäsenten kohdalla. Lopulta seuraa piste, jossa hiljaisuus on pettämistä, Harry sanoo.

Haastattelun jakelusta vastaa Paramount Global Content Distribution.

Prince Harry Interview: 60 Minutes
discovery+ ti 10.1. klo 19 alkaen
TV5 ke 11.1. klo 21