Ella Kanninen, Tommy Fränti ja Mikko “Peltsi” Peltola nähdään itsenäisyyspäivän lähetysten uusina juontajina!

74a51d32f7f5597bbcefb9af689cd5c8
Itsenäisyyspäivää juhlistetaan jälleen kattavalla lähetyspaketilla.

Ylen tv-uutisista tuttu uutisjuontaja Jussi-Pekka Rantanen saa itsenäisyyspäivänä Linnan juhliin uuden selostajaparin, kun juhlien arvokasta ja iloista tunnelmaa koteihin välittää Rantasen parina useista Ylen tv-ohjelmista tuttu Ella Kanninen.

– Kun tuottaja kysyi minua mukaan, en epäröinyt hetkeäkään. On ilo ja kunnia päästä mukaan tekemään vuoden katsotuinta tv-ohjelmaa. Olen aina seurannut linnan juhlia ja tykkään lähetyksestä. Juhla on vuoden kohokohta hyvin monille, ja se näkyy ilona juhlijoiden kasvoilla, Kanninen sanoo.

Kannisen ja Rantasen lisäksi selostuskoppissa itsenäisyyspäivän juhlia ja juhlatunnelmaa kommentoivat Ylen politiikan erikoistoimittaja Ari Hakahuhta ja pukuasiantuntija Sami Sykkö.

Linnassa juhlavieraita haastattelevat Aamu-tv:stä tuttu Antti Sahlström, Yle FEM -kanavan Katja Johansson sekä politiikan toimittaja Tulikukka de Fresnes.

Yle Areenassa Linnan juhlien lähetys jatkuu myös klo 20.30 tv-uutisten ajan. Areenan lähetyksessä nähdään lisäksi enemmän ja pidempiä haastatteluja, joista vastaavat Susani Mahadura, Päivikki Koskinen ja Nicke Aldén.

Itsenäisyyspäivän vastaanoton tunnelmat Radio Suomen kuulijoille välittävät Anna Keränen ja Markus Turunen. Lähetys kuullaan Radio Suomessa kello 19-21.30.
Linnan jatkoilla esiintymässä mm. Jenni Vartiainen ja Sanni

Linnan juhlien etkoja vietetään Kohti Linnan juhlia -lähetyksessä, jossa valmistaudutaan illan pääjuhlaan mielenkiintoisten haastateltavien kera.

Ohjelmaa juontavat Sanna Savikko sekä uutena juontajana Ylen tv-uutisista tuttu uutisankkuri Tommy Fränti.

Kun kamerat Linnassa sammuvat, on jatkojen vuoro. Itsenäisyyspäivän juhlinta siirtyy Hotel Kämpiin heti Linnan juhlien jälkeen ja jatkuu aina puoleen yöhön asti. Jatkoilla vieraita haastattelemassa ovat toimittaja Salla Paajanen ja Vuoden positiivisin suomalainen Mikko ”Peltsi” Peltola.

Illan musiikkikattauksen tarjoilevat Jenni Vartiainen, Paleface, Sanni, Neljä Ruusua yhtyeen Ilkka Alanko ja Kode Koistinen, kitaristi Petteri Sariola, viimeisellä kiertueellaan oleva Danny sekä Kalle Torniaisen Houseband. Suomen kansan ääni pääsee kuuluviin, kun ensiesityksensä saa Kalevauva.fi:n tätä juhlapäivää varten tekemä uusi biisi!
Itsenäisyyspäivän juhlintaa Yle TV1:ssä ja Areenassa

Itsenäisyyspäivän paraati suorana Areenassa klo 12 alkaen ja koosteena TV1:ssä klo 17.10

Kohti Linnan juhlia Yle TV1 ja Areena klo 15.05 ja 18.10

Linnan juhlat Yle TV1 ja Areena klo 18.50, Radio Suomi 19-21.30

Areenan erillinen haastattelulähetys Linnan juhlista klo 19.30 alkaen

Linnan jatkot Yle TV1 ja Areena klo 22.15

Lisäksi tänäkin vuonna katsojat voivat äänestää yle.fi-applikaation kautta Linnan juhlien parasta pukua.